13 Coafuri Mireasă în 2019 pentru Nuntă

Coafurile pentru mireasă s-au schimbat în 2019 față de 2018, astfel ne-am hotărât să refacem top-ul coafurilor pentru mirese. 

 

 

1. Coafură Mireasă tip Prințesă

Coafura mireasa tip printesa
Coafura mireasa tip printesa

Coafura de prințesă se menține neașteptat de bine pe primul loc, la fel ca în Top-ul coafurilor pentru mirese din 2018. Nu este de mirare, este probabil cea mai frumoasă coafură, făcând animațiile copilăriei să devină realitate! Această coafură am văzut-o, o vedem și o vom vedea în continuare pe majoritatea distribuțiilor Walt Disney. În momentul de față, aceasta este cea mai bine cotată (și căutată) coafură de mireasă.

 

Alte Coafuri de Mireasă tip Prințesă

 

2. Coafură de Mireasă Împletită cu Coc

Coafură de Mireasă Împletită cu Coc
Coafură de Mireasă Împletită cu Coc

Coafura împletită cu coc a urcat de pe locul 3 pe locul 2 în doar un an. Această coafură este căutată în rândul fetelor cu păr mediu ca lungime, dând un aer “rebel” datorită împletiturilor îndrăznețe. Acest stil este adoptat de ceva vreme de vedetele din Hollywood. Luând un avânt puternic în 2017, această coafură pentru mirese a urcat pe locul 3 în 2018 iar acum “stă de-a dreapta tatălui” pe locul 2.

 

 

3. Coafură de Mireasă tip Pin Curl Waves Princess

Coafura mireasa pin curl waves Princess
Coafura mireasa pin curl waves Princess

Intrând puternic în topurile din 2018, clasându-se pe locul 10 pe atunci, coafura de mireasă Pin-Curl-Waves-Princess a fost EXTREM de cătată, iar în 2019 a intrat în top 3, astfel adeverindu-se previziunile noastre! Este asemănătoare coafurii pentru mirese de pe locul întâi, dar mult mai voluminoasă și rebelă. Acest stil denotă feminism și frumusețe iar viitorul tău soț te va sorbi din priviri toată noaptea. Este necesar să ai un păr lung dacă dorești să o ai la nuntă.

 

Iată modul în care această coafură se face

 

 

4. Coafură de Mireasă tip Pony-Tale

Coafură mireasa tip Pony Tale
Coafură mireasa tip Pony Tale

Coafura de mireasă Pony Tale este un stil simplu, ușor de făcut și mai ales ușor de întreținut în ziua nunții. Această coafură este adoptată în general de miresele energice, unde dansul este mult mai important decât cum va arăta coafura la 05:00 dimineața. Totodată, miresele care dansează toată noaptea și nu au timp să verifice din oră în oră coafura și machiajul, coafura Pony Tale este ideală. Mai multe poze puteți găsi și pe pinterest despre acest stil. La fel ca anul trecut, această coafură pentru mirese își păstrează locul 4!

 

Alte modele de coafură Pony Tale

 

5. Coafură de Mireasă Naturală

Coafura Mireasa par natural
Coafura Mireasa par natural

Luând amploare în 2017 dar neavând puterea de a intra în top, în 2018 a ocupat locul 9, iar în 2019, coafura de mireasă naturală a urcat pe locul 5. Tot mai multe mirese adoptă acest stil (față de anul trecut cel puțin) și renunță la hair-stylist. Pierzând teren în fața coafurii de pe locul 4 (tip Pony Tale), acest stil se mulțumește în 2019 cu locul 5.

 

 

6. Coafură de Mireasă tip Sirenă

Coafura de Mireasa tip sirena
Coafura de Mireasa tip sirena

Coafura de mireasă de tip Sirenă pierde locul 5 din clasamentul 2018 și cade o poziție. Această coafură pentru mirese denotă eleganță și o încredere de sine extraordinară. Acest stil este unul simplu dar care cu siguranță va atrage toate privirile! Merită locul 6 și totodată aplaudăm viitoarele miresici care vor alege această coafură deoarece este nevoie de curaj pentru a o adopta.

 

 

7. Coafură Mireasă cu Coc Elegant

Coafura de mireasa cu coc elegant
Coafura de mireasa cu coc elegant

Coafura cu coc elegant se potrivește miresei cu expresia feței serioasă, stăpână pe emoții și/sau cu un job ce necesită îmbrăcăminte office. De ce am pomenit de job? Chiar și în ziua nunții, mireasa nu poate renunța la această “ținută”. Totuși, deși femeile cu carieră preferau în 2018 această coafură deoarece nu puteau să “se dezbrace” de ținuta office, ele au optat în 2019 pentru o schimbare, cel puțin la nunta lor. 

 

 

8. Coafură de Mireasă Vintage

Machiaj si coafura vintage
Machiaj si coafura vintage

Deși noi suntem PRO Coafură sau Machiaj Vintage și am plasa pe primul loc acest look, acest articol este un TOP real în care, din păcate (și aici trebuie să acceptăm realitatea), coafura Vintage rămâne pe aceeași poziție ca în 2018. Totuși, look-ul vintage are multe calități și rezistă în TOP-ul celor mai căutate coafuri de mireasă. Locul 8 este foarte potrivit pentru acest stil.. nici prea prea, nici foarte foarte  😛 .

 

 

9. Coafură de Mireasă tip Barbie

Coafura de Mireasa tip Barbie
Coafura de Mireasa tip Barbie

Deși este un stil sexy, pentru coafura de mireasă tip Barbie ai nevoie de un păr luuuuuung și multă răbdare (probabil și mult șampon).. dar cel mai probabil ai un an la dispoziție să îl lași să crească! Totuși, față de 2018 când ocupa locul 7, ajunge pe locul 9 tocmai pentru că este extrem de greu să ai un păr lung și voluminos, nu mai zic cât îți ia să-l întreții zi de zi.. și toate astea pentru o seară (seara nunții). Cel mai probabil, această coafură pentru mireasă va pierde cel puțin o poziție în 2020.

 

 

10. Coafură mireasă tip Queen Aspect


Coafură mireasă tip Queen Aspect

Neavând putere să intre în top 10 în anul 2018, în 2019 coafura de mireasă tip Queen Aspect se clasează pe locul 10, astfel având șanse să urce sau să dispară iar din Top 10. Această coafură pentru mireasă este una foarte elegantă, poate fi făcută atât de fetele cu păr lung, cât și de cele cu păr mediu sau scurt. La prima vedere pare a fi o coafură de prințesă (ca cea de pe locul 1) dar diferența o dă lungimea părului și vârsta purtătoarei (poate fi făcută chiar dacă ai o vârstă mai înaintată).

 

Alte imagini cu coafura Queen Aspect

 

 


BONUS COAFURI MIRESE ÎN 2019

Pentru că am primit mesaje de la viitoarele mirese cu referire la ce tipuri de coafură ar putea intra în top în anul 2020, am creat acest bonus de 3 coafuri follow-up.

 

 

11. Coafură de Mireasă tip Caesar

Coafura de Mireasa tip Caesar
Coafura de Mireasa tip Caesar

Coafura de tip Caesar pierde locul 6 din 2018, astfel clasându-se pe locul 11 în 2019. Acest tip de coafură nu se potrivește chiar oricărei mirese, dar dacă tu ai o față angelică ai putea să încerci. Multe fete și-ar dori, dar puține sunt cele cărora li se potrivește, de aceea a ajuns pe locul 11.

 

 

12. Coafură de Mireasă Accesorizată

Coafură mireasă accesorizată

Coafura de mireasă accesorizată este o coafură simplă, naturală sau cu împletituri, la care se adăugă accesorii florale. În mod normal, această coafură pentru mirese se potrivește fetelor cu fața angelică, ochi mari și buze bine conturate.

 

 

13. Coafura de Mireasă Modernă

Coafura de mireasă Modernă

Coafura de mireasă modernă este din ce în ce mai adoptată. Pe măsură ce nunțile devin tot mai extravagante, la fel devin și coafurile. Fiecare fată vine cu ceva nou. Această coafură pentru mirese se potrivește perfect femeii moderne, puțin (mai mult  😆 ) impulsivă, stăpână pe ea (și pe el  🙄 ) și curajoasă. Am adăugat “curajoasă” deoarece trece peste vorbele bătrânelor care sunt prezente la fiecare nuntă, vorbe cum ar fi: “nu e frumos mamaie”, “e rușine mamaie”, “mamaie, pe vremea mea nu se făcea așa” etc. Așa că, dacă ți-au crescut 2 “ouă”, ești tipul de femeie modernă care face ceea ce dorește!

 

 

Sperăm că am enumerat principalele tipuri de coafuri din 2019, care vor avea un impact și în 2020 (douăzeci – douăzeci <<Viorica D.>>)

 

Iata și un clip Video cu Cele mai populare coafuri de mireasă în 2019

Video Coafuri de Mireasă
Văzute:(10639)