Dragi miresici, știm cât de greu este să organizezi nunta, mai ales, știm ca viitorii miri nu sunt LA FEL de implicați. Și astfel, o mare parte din organizare cade pe umerii voștri. Dar am vrea să vă dăm câteva sfaturi pentru a fi cât mai relaxate în ziua nunții. Până la urmă, important este să fiți relaxate după o perioada de stres. Oricum, vă asigurăm că toate vor ieși bine.

Continue Reading…

(1)

Încheierea sărbătorilor pascale a marcat, ca întotdeauna, deschiderea sezonului nunților, iar doamnele şi domnișoarele se pregătesc să fie mai frumoase ca niciodată, mai ales cele a căror nuntă este programată curând. Rochiile sunt pregătite, pantofii şi poşetele aşteaptă să fie scoase din cutii, domnii aleargă pentru ultimele pregătiri…iar tensiunea mireselor creşte probabil constant. Continue Reading…

(0)

Sezonul nunților a început de ceva timp. Trendurile au fost deja stabilite pentru anul 2017, așa că ne-am gândit să facem acest top pentru a-ți reîmprospăta memoria și să alegi coafura care ți se potrivește cel mai bine.

O coafură reușită și pe placul tău, te va scoate în evidență și-ți va oferi încredere pe toată durata zilei.

Continue Reading…

(3)