Coafuri pentru Mirese cu Părul Lung

Din fericire pentru miresele cu păr lung, alegerea coafurii nu va da prea multă bătaie de cap. Dacă ai citit articolul nostru despre coafuri după fizionomia feței, atunci știi în ce categorie te încadrezi și cu siguranță vei alege exact ceea ce ți se potrivește. 

Organizăm Nunta Gratuit pentru Miresele Constănțene

În rândurile ce urmează, îți vom da mai multe exemple cu cele mai folosite tipuri de coafuri pentru păr lung. Să începem!

1. COAFURA DE PRINȚESĂ

Coafura mireasa tip printesa
Coafura mireasa tip printesa

Fiind cea mai folosită coafură în rândul mireselor și bucurându-se de primul loc în TOP-ul coafurilor de mireasă din 2019, acest tip este potrivit oricărei fizionomii atâta timp cât cerceii folosiți depășesc bărbia ca lungime.

2. COAFURA DE SIRENĂ SAU “FISHTAIL”

Coafura de Mireasa tip sirena
Coafura de Mireasa tip sirena

Pentru o astfel de coafură este nevoie să ai o încredere de sine extraordinară și limbajul corpului să denote o feminitate ieșită din comun. Ca orice sirenă, trebuie să fii gingașă, să zâmbești mult și să ai o privire angelică.. Îți amintești de “Mica Sirena”? Ochii mari, gingașă și foarte feminină (a nu se confunda cu feministă ← așa NU). Coafura Fishtail este una simplă cu un model (după propriul gust) pe partea de mijloc.

3. COAFURA BARBIE

Coafura de Mireasa tip Barbie
Coafura de Mireasa tip Barbie

Pentru acest tip de coafură este nevoie de un păr foarte lung și voluminos. Cu un an înainte de nuntă este nevoie de o îngrijire specială, dacă nu profesională. Menționăm și că părul trebuie să aibă un luciu ieșit din comun.

 Seturi profesionale pentru îngrijirea părului – eMAG  

4. COAFURĂ PIN CURL WAVES PRINCESS

Coafura mireasa pin curl waves Princess
Coafura mireasa pin curl waves Princess

Din punctul nostru de vedere, această coafură va fi una din cele mai dorite în următorii ani. Așa cum am relatat în acest articol, este asemănătoare coafurii de prințesă, dar mult mai voluminoasă și rebelă.

Mai jos aveți mai multe modele din acest tip:

Modele de coafura Pin Curl Waves
Modele de coafura Pin Curl Waves

Citește și: Cele 13 coafuri ale anului 2019

5. COAFURĂ WOVEN CROWN (COROANĂ DIN ÎMPLETITURI)

Coafura Woven Crown
Coafura Woven Crown (coroana din impletituri)

Potrivit feminitate ieșită din comun, această “coroană” formată din împletituri, este o alternativă unică pentru bentiță sau coroana de flori. Totuși este o coafură simplă, care poate fi făcută acasă, fără a fi nevoie de un hair stylist.

6. COAFURĂ CU ÎMPLETITURI ȘERPUITE

Impletituri serpuite
Impletituri serpuite

O altă metodă de a ieși în evidență este de a-ți împleti părul astfel încât să obții un “șarpe”. Această coafură va atrage priviri toată seara și fi sigură că invitații tăi o vor recomanda altor mirese.

CONCLUZIE

Partea buna în ceea ce privește coafura pentru părul lung este că te poți “juca” cu acesta în orice mod.. îți trebuie puțină imaginație și voință.