Cum să alegi Rochia de Mireasă Perfectă

Felicitări, ai fost cerută în căsătorie și ai acceptat cu un “DA” sincer și răsunător! Prima întrebare pe care ți-o adresezi este “Ce Rochie de Mireasă să Aleg?“, apoi lista de întrebări despre aceasta continuă cu ce model, ce culoare, ce material ș.a.m.d.

La început, ți se pare ușoară această parte, aceea de a alege rochia de mireasă, dar având în vedere multitudinea de modele, culori, prețuri și brand-uri probabil va începe confuzia. De ce? În momentul în care intri în lumea designului pentru mirese, fii sigură ca îți vor lua ochii multe produse și, inevitabil, nu vei știi pe care să o alegi sau care ți se potrivește mai mult.

 

Dacă ești nehotărâtă cu privire la alegerea rochiei de mireasă, ne-am documentat mai amănunțit despre această “problemă”, enumerând mai jos cele mai importante stiluri.

 

PARTEA SUPERIOARA A ROCHIEI DE MIREASA

1. ROCHIE DE MIREASA CU DECOLTEU FARA BRETELE

 

Fiind denumită și Sweetheart Neckline, această rochie de mireasă scoate la iveală feminitatea și romantismul purtătoarei. Este aleasă deoarece formează o inimă în zona bustului, oferă un look inocent și evidențiază gâtul și umerii ( kryptonită pentru bărbați).

 

2. ROCHIE DE MIREASA CU BRETELE SI DECOLTEU

 

Fiind denumită și Halter Neckline, această rochie de mireasă este susținută de două bretele care se întâlnesc, de obicei, la spate. Acest model este o alegere neobișnuită deoarece miresicile moderne aleg, în cele mai multe cazuri, rochia de mireasa cu decolteu fără bretele.

De obicei rochia Halter Neckline avantajează miresele mici de înălțime și elimină “pungile” de la subțioară, acele pungi care sunt formate de o rochie cu decolteu fără bretele, dacă aceasta nu se potrivește perfect pe corp.

 

3. ROCHIE DE MIREASA CU DECOLTEU IN “V

 

Acest model de rochie, denumită și V-Neckline, este folosită să minimizeze bustul, crează iluzia optică pentru înălțime și expune gâtul cu decolteul într-un mod aparte. Însă dacă mireasa are un bust mic, această rochie îl va minimiza mai mult – nerecomandat.

Recomandarea noastră este de a achiziționa aceasta rochie numai dacă aveți un bust generos sau o formă a corpului cu aspect de “măr”.

 

PARTEA INFERIOARA A ROCHIEI DE MIREASA

1. ROCHIE DE MIREASA MODEL “A

 

Denumită și A-Line, acest model este unul din cele mai populare rochii, fiind mulată la abdomen și devine treptat mai largă, formând litera “A”. Modelul A-Line se potrivește tuturor miresicilor, indiferent de forma corpului.

 

2. ROCHIA DE MIREASA MODEL BALL GOWN

 

Modelul Ball Gown sau “rochie pentru bal”, este tipul de rochie tradițională, lungă până-n pământ, având montată crinolină pentru a ușura mișcarea miresei. Acest stil este perfect pentru miresele care visează la o nuntă ca-n povești

 

3. ROCHIE DE MIREASA MODEL COLOANA

 

Modelul tip Coloană sau Column Line este o rochie de mireasă pe corp, care curge de la decolteu la tiv și scoate formele feminine în evidență. Această rochie este recomandată pentru fetele suple și înalte.

 

4. ROCHIE DE MIREASA MODEL SIRENA

 

Rochia de mireasă model Sirenă sau Fishtail Line este o rochie deosebită ce emană feminitate, atitudine, romantism și farmec. Dar nu oricine poate purta această rochie! Dacă alegi acest model, fii sigură că te simțiți bine în corpul tău. Totodată, această rochie te-ar avantaja dacă ești înalta sau îți cumperi pantofi cu toc de cel puțin 10 cm.

 

Tu ce rochie de mireasă ai ales si de ce? Lasă-ne un comentariu!

 

Citește și: Alegerea Rochiei de Mireasă după Trăsăturile Corpului

Văzute:(759)

Vrei să fii prima care află ultimele trenduri?

kisspng-learning-business-english-management-language-woman-business-5ac0cace374b47.4364770215225842702265