Miss Grey

Rochii pentru nuntă și alte ocazii speciale de la Miss Grey. În confecționarea rochiilor de nuntă sunt folosite materiale de calitate superioară și texturi a căror eleganță și popularitate rămân încremenite în timp.

Se arată toate cele 3 rezultate

 • Rochii nuntă – Miss Grey

     

  Create astfel încât să corespundă tuturor preferințelor, rochiile de nuntă Miss Grey îmbină eleganța cu confortul și îndrăzneala, totul cu scopul de a-ți asigura apariții spectaculoase la cele mai deosebite evenimente. Lungi, midi sau scurte, rochiile de nuntă vin într-o varietate mare de culori.

     

  Vezi produse

 • Rochii Domnisoare de onoare – Miss Grey

     

  Alegerea ținutelor pentru domnișoarele de onoare este extrem de importantă, mai ales dacă luăm în calcul faptul că acestea se află în atenția imediată a publicului, după miri și nași. Rochiile pentru domnișoare de onoare sunt accesoriile care reușesc să transforme orice nuntă într-o poveste de basm.

     

  Vezi produse

 • Rochii nuntă Plus Size – Miss Grey

     

  Descoperă colecția PlusSize de rochii pentru plinuțe, special concepută în atelierul propriu Miss Grey pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale. Folosind aceleași materiale de calitate superioară reprezentând acest brand, dantela prețioasă, tulle-ul senzual, anticul delicat și voalul fin, într-o paleta cromatică, îndrăzneață și armonioasă, Miss Grey a creat o varietate de modele de rochii Plus Size care îți vor transforma experiența vestimentară într-una facilă, inovatoare și încântătoare.

     

  Vezi produse

Vrei să fii prima care află ultimele trenduri?

kisspng-learning-business-english-management-language-woman-business-5ac0cace374b47.4364770215225842702265