Sangado

Parfumurile SANGADO se bazează pe uleiuri esențiale franțuzești de calitate superioară. Concentrația lor semnificativă (clasele Parfum și Apă de parfum) asigură persistență 12 ore.
Acestia oferă o gamă variată de parfumuri de damă – florale, orientale, fructate și lemnoase. Selecția pentru bărbați include parfumuri orientale și fresh.
Produsele pentru Make-up Sangado pot fi folosite cu încredere, la fel și restul produselor cosmetice.

Se arată toate cele 11 rezultate

 • Parfum pentru Bărbați – Sangado

     

  Parfumurile SANGADO pentru bărbați sunt din clasa APĂ DE PARFUM. Se bazează pe uleiuri esențiale atent selecționate și de cea mai bună calitate. Parfumurile noastre au persistență de 12 ore datorită uleiurilor esențiale superioare utilizate în concentrație mare.

     

  Vezi produse

 • Parfum pentru Femei – Sangado

     

  Parfumurile SANGADO se bazează pe uleiuri esențiale franțuzești de calitate superioară. Concentrația lor semnificativă (clasele Parfum și Apă de parfum) asigură persistență 12 ore.

     

  Vezi produse

 • Parfum Unisex – Sangado

     

  Parfumurile SANGADO Unisex - Puține parfumuri sunt colorate în negru, iar acesta este unul dintre ele. Nu este deloc comun, de fapt este unic. Fericirea vine la pachet cu extazul. Un parfum suprem de seducător.

     

  Vezi produse

 • Promotie Machiaje Ten – Sangado

     

  Promoție machiaje pentru ten: pudra, fond de ten, farduri și multe alte produse în lichidare de stoc.

     

  Vezi produse

 • Promotie Produse Mani-Pedi – Sangado

     

  Promoție seturi de manichiură sau pedichiură, oje sau lacuri de unghii și multe alte produse în lichidare de stoc.

     

  Vezi produse

 • Promotie Ruj si Balsam Buze – Sangado

     

  Promoție ruj matte sau strălucitor, balsam pentru buze și lip cream.

     

  Vezi produse

 • Promotii Machiaje Ochi – Sangado

     

  Tuș pentru pleoape, palete de culori farduri și multe alte promoții te așteaptă pe website-ul Sangado.

     

  Vezi produse

 • Infrumusetarea buzelor – Sangado

     

   Ruj, Balsam pentru buze și Gloss te așteaptă pe website-ul Sangado. Pigmenții au rolul de a oferi o acoperire completă, cu un echilibru corect de luminozitate.

     

  Vezi produse

  Evaluat la 5.00 stele din 5
 • Machiaj pentru Ochi – Sangado

     

  Tuș pentru pleoape, farduri și creioane profesionale te așteaptă pe website-ul Sangado. Gene spectaculoase, super volumizate. Peria de "clepsidră" permite distribuirea uniformă a cantității ideale de produs pe fiecare geană făcându-le să devină voluminoase și bine definite.

     

  Vezi produse

 • Make-up – Sangado

     

   Fonduri de ten cu baza lichidă ce conferă feței un efect natural și strălucitor, finisaj natural, cu o formulă deosebit de hidratantă. Totodată, fondurile de ten ascund pete și semne de oboseală, uniformizând tonul pielii. Pudră naturală pentru piele ce conferă machiajului o buna netezime datorită prezenței vitaminei E, Fard Iluminator pentru un aspect natural dar sofisticat.

     

  Vezi produse

 • Tratament si Lac Unghii – Sangado

     

  Gel pentru unghii cu efect dublu și natural pentru o manichiură perfectă și de durată. Lac de unghii cu culoare pură, intensă și unghii ultra-lucioase. Tratament pentru unghii cu finisaj transparent și textura cremoasă, acesta reducând imperfecțiunile datorită unei pulberi speciale, care echilibrează suprafața unghiilor, făcându-le extraordinar de netede.

     

  Vezi produse