Cabina Foto Crazy Photobooth Constanta

Photobooth nunta Constanta, Cabina foto Constanta, Marturii foto cu magnet Constanta

Culcearu Styla

 Constanta

www.crazyphotobooth.ro

Facebook

Categorie:

Descriere

Cabina Foto Crazy Photobooth Constanta

Urmează sa aveți un eveniment special in viata dumneavoastra si doriti sa creati momente deosebite pentru familie si cei dragi? Crazy Photobooth va pune la dispozitie cabina foto pentru instantanee de neuitat si garanteaza distractia si amuzamentul invitatilor dumneavoastra

 

Fotografii High Definition

Crazy Photobooth este o cabina exclusivista, oferind o experienta magica pentru invitatii tai. Fotografiile instant, de cea mai buna calitate, personalizate cu logo-ul evenimentului tau vor fi o amintire placuta pentru invitati si garanteaza succes si atmosfera oricarui eveniment.

Gama variata de accesorii

Avem o multime de accesorii, pregatite pentru tine, pentru poze memorabile. Ai o tematica pentru evenimentul tau? Iti cautam noi accesoriile potrivite pentru a intensifica cu adevarat lucrurile si a ne ridica la nivelul evenimentului tau, oferind experiente magice participantilor.

Guest Book

Cel mai simpatic album foto, este cu pagini negre in care se ataseaza o poza realizata la cabina noastra. Pentru invitatii vostri este modalitatea prin care, impreuna cu cea mai haioasa poza, lasa un mesaj pentru voi scris cu un marker de culoare metalica.

Decor Personalizat

Orice eveniment are nevoie de o tematica, un strop de culoare si un pic de imaginatie. Va propunem decorurile noastre, lucrate manual si ideale pentru un eveniment reusit. Decorul il putem personaliza in functie de locatia, tematica si tipul evenimentului.

Fotografii Magnetice

Toate pozele realizate la cabina noastra le puteti oferii ca marturie, cu un suport magnetic atasat. Ideale ca marturii sau cadouri pentru invitati.

Dimensiuni Multiple la fotografii

Un aspect deloc de neglijat. Poti opta pentru varianta clasica (10 x 15 cm) sau varianta „semn de carte” ( 5 x 15 cm). Desigur tu alegi si cate poze sa iasa pe poza fizica.

Locatia Crazy Photobooth

 

Informații suplimentare

Oras

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Cabina Foto Crazy Photobooth Constanta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *