Fotograf Soulseeker București

Fotograf nunta Soulseeker București, fotografii nuntă profesionale în Capitală

Marius

www.soulseeker.ro

Facebook

Categorie:

Descriere

Fotograf Soulseeker București

 

Fotograf profesionist din București. Axat pe fotografia de eveniment (fotograf botez, fotograf cununie civilă, fotograf nuntă, etc.). Cele mai bune servicii de fotografie creativă împreună cu Soulseeker, cautatorul de suflete!

 

Despre mine:

Salut, sunt Soulseeker, un artist vizual, fotograf de nuntă cu sediul în București. M-am axat pe fotografia de evenimente deoarece îmi place să surprind momentele emoționante din zilele importante ale clienților mei.

Sunt fotograf de nuntă din Bucuresti, dar sunt dispus să mă deplasez și în alte orașe, îmi place stilul creativ și încerc de fiecare dată să incorporez creativitatea în pozele mele. Surprind momente organice și emoționante la fiecare eveniment, fie că este o nuntă, cununie civilă, botez sau petreceri.

Ca fotograf de evenimente îmi place sa ma axez pe momentele clasice din zilele fericitului cuplu, să surprind „da-ul” si primul sărut. Stilul cu care mă asociez este vibrant. Sunt un fotograf de nuntă cu experiență, mă dedic evenimentelor unice din viața ta. Ca fotograf de evenimente, am întâlnit multe cupluri care mi-au arătat că există mai mult decât un „da” sincer, există emoțiile din suflet pe care le capturez de fiecare dată. Contactează-mă pentru mai multe detalii.

← Vezi alti Fotografi profesionisti pentru Nunta

Informații suplimentare

Oras

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Fotograf Soulseeker București”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *