Joita Lucian Bucuresti

Fotograf Profesionist Joita Lucian

Joita Lucian

Bucuresti

www.efotografnunta.ro

Facebook

Descriere

Joita Lucian Photography and Videography

Doresc sa va impartasesc despre mine, ca iubesc fotografia, sunt un fotograf pasionat ,imi place foarte mult sa scot din fotografie tot ce se poate mai mult, imi place fotografia artistica, fotografia alfel daca pot spune asa. Sunt o persoana foarte chibzuita, economisesc fiecare banut pentru a ma dezvolta din punct de vederea al aparaturii fotografice folosite. Este singurul lucru care il fac cu pasiune si deja am inceput sa ma bucur si de beneficiile fotografiei de nunta in special, ma refer din punct de vedere financiar. Recunosc ca in meseria de fotograf de nunta exista satisfactii, surprize, dezamagiri, oameni de calitate, oameni snobi, oameni care se orienteaza foarte mult dupa pretul unui pachet foto-video nunta..etc.

Profesional am invatat foarte mult, mai ales in ultimii trei ani in care activitatea de fotograf de nunta, botez, onomastica sau orice alta ocazie a fost destul de intensa pentru mine. In domeniul fotografiei am ajutata foarte multi fotografi entuziasti, impartasind cu ei experienta mea de ani de zile in fotografie de asemenea, am intalnit si oameni care m-au facut sa inteleg ca mai am foarte multe de invatat, cum ar fi Jerry Ghionis- cel mai bun fotograf de nunta din lume denumit “magicul Jerry”.O scurta descriere a lui Jerry Ghionis, este o enciclopedie de informatii referitoare la fotografie, incadrare ,lumina, fotografie de nunta, fotoreportaj, tehnica fotografica, genul de om care face magie cu un aparat foto in orice imprejurare, neavand nevoie de fundaluri inedite pentru a face fotografii magice de nunta. Este cel care a demonstrat tuturor ca poti participa la un concurs international si cu o fotografie de nunta facuta cu iphone si chiar poti castiga locul patru.

Pot spune ca sunt un fotograf peste nivelul mediu, desi mai am foarte multe de invatat, nu am sa ma opresc pana ce am sa devin cel putin ca Jerry, de care v-am vorbit mai sus! In speranta ca v-am comvins ca eu sunt fotograful de nunta si botez de care aveti nevoie va astept sa ne programam o intalnire in vederea unei eventuale colaborari foto-video pentru evenimentul dumnevoastra.

Informații suplimentare

Oras

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Joita Lucian Bucuresti”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *