Coafura Mireasa by Evelis Constanta

Coafura profesionala Miresasa by Evelis Constanta, Coafura mireasa Constanta, Salon pentru coafura mireasa Constanta

Evelis SPA

0727556614

Bd-ul Tomis, Nr. 213, Constanta

office@evelis.ro

www.evelis.ro

Facebook

Categorie:

Descriere

Coafura Mireasa by Evelis Constanta

 

Evelis SPA vă oferă o gamă variată de servicii de hair styling, îngrijire și întreținerea părului, cu ajutorul gamelor profesionale Joico, Nashi, Moroccanoil.

Stiliștii în hairstyling de la Evelis SPA adaugă un plus de valoare produselor folosite prin experiență personală, rezultatul final fiind: un păr frumos, strălucind de sănătate.

Joico

Produse profesionale de lux produse in SUA ce au devenit celebre în repararea și reconstrucția părului degradat cu formule inovatoare bazate pe cheratină și aminoacizi esențiali firului de păr. Joico are sistemul revoluționar cu cheratin reparatoare “K-Pak” , care este prezent în toate produsele lor, inclusiv vopsea.

Nashi

Este o gamă premium din Italia, elegantă şi eficientă, ce satisface necesitățile tuturor femeilor de a-şi întreține frumusețea părului. Având la bază Ulei de Argan CERTIFICAT Bio, cunoscut pentru înalta lui eficiență, produsele Nashi oferă soluții pentru toate tipurile de păr.

Moroccanoil

Beneficiază de o formulă complexă, care restabilește nivelul optim al proteinelor din firul de păr, conferind podoabei capilare rezisteță și un aspect sănătos. Uleiul tratament este îmbogățit cu acizi grași, uleiuri cu omega 3, antioxidanți și vitamine, adică cu toate elementele de care părul are nevoie pentru a se prezenta în cea mai bună formă: rezistent, strălucitor, neted, maleabil și ordonat.

 

Locatie salon Evelis

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Coafura Mireasa by Evelis Constanta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *