Tratament Păr – TrioDeluxe

Tratamente pentru îngrijirea părului oferite de TrioDeluxe. Dacă vei fi mireasă sau ești invitată la o nuntă, un păr plin de volum și sănătos va fi observat de întregul salon! Găsește cel mai bun tratament pentru păr la TrioDeluxe

 

Categorie: Etichetă:

Descriere

Tratament Păr – TrioDeluxe

 

Tratamente păr, Keratină lichidă și Tratamente Bifazice.

Keratina lichidă are rolul de a reface, regenera și însănătoși părul degradat, iar tratamentul bifazic de a-l hidrata. Noi, echipa TrioDeluxe,  recomandăm întotdeauna utilizarea keratinei lichide apoi utilizarea tratamentului bifazic, care este complementar. După o perioadă de tratament, părul se poate întreține cu tratamente bifazice. Rezultatele sunt mult mai rapide când cele doua tratamente sunt utilizate împreună sau alternant.

 

Utilizarea pheon-ului este necesara din 2 motive:

  1. Pentru a se prinde keratina pe firul de păr.
  2.  Pentru că alcoolul din compoziție să se evapore. Astfel, părul nu se usucă. Se poate utiliza pheonul până când părul este uscat în întregime sau măcar până la o uscare aproape completă. Se poate aplica keratina atât la rădăcina firului de păr, cât și în lungime, spre vârfuri, pentru fire despicate.  

Utilizare Bifazic + Keratină lichidă: Se recomanda un tratament de minim 2 săptămâni cu keratină după care se pot alterna cele două tratamente. (o spălare keratină – o spălare bifazic). Astfel parul nu se usucă, nu se îmbâcsește, nu are senzația de greu sau de încărcat. Phoenul se poate utiliza în ambele cazuri.

Informații suplimentare

Oras

, ,

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Tratament Păr – TrioDeluxe”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *