Manichiura si Pedichiura Mireasa by Evelis Constanta

Manichiura si Pedichiura profesionala Mireasa by Evelis Constanta, Manichiura si Pedichiura mireasa Constanta, Salon pentru Manichiura si Pedichiura mireasa Constanta

Evelis SPA

 Constanta

www.evelis.ro

Facebook

Categorie:

Descriere

Manichiura si Pedichiura Mireasa by Evelis Constanta

 

Manichiura mireasa

SPA-ul vă oferă o manichiură profesională. Alegem cele mai fine extracte ale naturii care stimulează pielea pentru a rămâne tânără și sănătoasă. Rezultatele sunt nimic mai puțin decât senzaționale: mâini tinere, fine, care arată bine și unghii pe măsură.

Manichiura obișnuită se transformă într-o adevărată experiență SPA, un răsfăț cu rezultate deosebite: efectul de hidratare intensă este de lungă durată, petele de vârstă încep să dispară după 4-5 ședințe, pielea devine mai catifelată.

 

Pedichiura mireasa

Fără îndoială, masajul poate transforma o pedichiură obișnuită într-o experiență nemaiîntâlnită. Poate tocmai acesta este motivul pentru care clientele noastre revin constant.

Ne referim aici nu la masajul tălpilor, ci la masajul de relaxare care vă este oferit gratuit de către complexul de pedichiură SPA. În timp ce vă așezați picioarele într-un mini jacuzzi special, fotoliul pe care stați vă execută masaj de relaxare pentru spate și ceafă.

 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Manichiura si Pedichiura Mireasa by Evelis Constanta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *