Baloane Speciale pentru Botez by Mirage Events Constanța

 

Pentru contact, accesați pagina noastră de Facebook

Dumitru Silvia

Facebook

Descriere

Petrecerea de botez este primul eveniment din viața bebelușului tău. Însă organizarea unui eveniment special poate fi stresantă și obositoare pentru noii părinți. Echipa Mirage Events îți sare în ajutor și te ajută cu tot ce trebuie să știi pentru petrecerea de botez a bebelușului tău și să faci din aceasta un eveniment memorabil!

 

De ce ai alege Mirage Events Constanța?

Planificarea și organizarea până în cele mai mici detalii îți vor garanta succesul unei seri de neuitat. Chiar dacă bebelușul nu va putea participa activ la această petrecere, amintirile imortalizate îi vor aduce cu siguranță zâmbete pe buze peste ani. Petrecerea de botez nu ar fi aceeași fără baloane, aranjamente florale și decorațiunile potrivite! Pentru că știm că îți dorești tot ce e mai frumos pentru copilul tău, putem crea o lume colorată, haioasă și animată pentru bebeluș sau o poveste florală care să emane inocență și prospețime, iar în ambele cazuri însă, copilul va fi în centrul atenției.

 

 

Ce rol au baloanele la petrecerea de botez?

Botezul copilului este cu siguranță un eveniment care trebuie să fie sărbătorit! Spaţiul şi momentele cheie trebuie să fie combinate armonios, astfel încât să aveți parte de o aventură de neuitat şi de un început minunat pentru cel mic.
Sentimente de fericire se împletesc cu dorința de protecție a vieții pe care o țin în brațe. Realizezi atunci cât de prețioasă și fragilă este viața, cât de minunat este acest dar de a îți putea ține copilul în brațe. Legătura care se formează în primele clipe între mamă și copil pare indestructibilă, iar cei doi părinți se pregătesc împreună pentru a crește și a modela o nouă viață. Cu toții avem evenimente importante în viață așa cum este și nașterea unui copil. Însă primul eveniment cu adevărat important în viața unui om este Botezul!

 

 

Ce fel de baloane sau alte decorațiuni oferim pentru botez?

  • Baloane cu aer, baloane cu heliu, personaje preferate, litere, baloane cu confetti.
  • Arcada, panou si stalpisori cu baloane in tema si cromatica evenimentului.
  • Centerpiece-uri cu baloane, papusi, ursuleti sau flori.
  • Lumanari, marturii, invitatii, meniuri, plicuri de bani.
  • Flori de matase pentru orice decor, photocorner, arcade, panouri florale, prezidii etc.
  • Litere din lemn cu numele bebelusului cadou din partea echipei, cuburi BABY, orice decor din lemn handcrafted.

Informații suplimentare

Oras

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Baloane Speciale pentru Botez by Mirage Events Constanța”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *