Porumbei nunta Constanta by Olimpia

Porumbei si Decoratiuni pentru nunta

Olimpia

Constanta

www.porumbeidenunta.net

Facebook

Descriere

Olimpia – Porumbei albi pentru nunta in Constanta

Ne bucuram sa fim impreuna cu voi pentru o nunta de neuitat. Imaginile cu porumbeii noastri pastreaza in timp o amintire placuta a momentului.

Vrei o nunta de neuitat si fotografii memorabile? Porumbei albi rotari pentru sedinta foto? Lansare de porumbei albi pentru nunta, botez si alte ocazii? La noi gasiti tot ce aveti nevoie! Profesionalism la preturi accesibile.
 
Ne bucuram sa fim impreuna cu voi pentru o nunta de neuitat. Imaginile cu porumbeii nostri pastreaza in timp o amintire placuta a momentului. Originea acestei traditii s-a transmis de la grecii antici si de la romani. Porumbeii albi reprezinta iubirea mirelui si a miresei, simbolizeaza puritatea, fidelitatea si adauga inca un moment de neuitat ceremoniei de nunta.
Aparitia ingerilor inaripati la momentul oportun in ceremonia dvs. va fi un adevarat spectacol si o incantare a privirii, atat pentru invitati, cat si pentru miri!

Daca doriti ca nunta dvs. sa ramana o amintire de neuitat, lansarea porumbeilor la iesirea din biserica este ceea ce va lipseste!

Locatia furnizorului de porumbei albi Constanta

Informații suplimentare

Oras

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Porumbei nunta Constanta by Olimpia”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *