Machiaje de Seară – TOP Make-up 2018 pentru nuntă

În ceea ce privește machiajul, doamnele și domnișoarele au o afinitate pentru a selecta un make-up ce este în vogă, și care va rămâne mult timp după eveniment. Pentru domnișoarele, sau de ce nu, miresele care vor avea nunta anul acesta, am creat un TOP pentru machiaje de seară.

1. MACHIAJ DE NUNTĂ NATURAL

machiaj- nunta- clasic- lipstick rosu

Machiajul Natural (sau Machiaj Clasic) ocupă primul loc în acest an, fiind folosit atât de mirese, cât și de domnișoarele participante la marele eveniment. Acest tip de Make-up este unul simplu, fin, ce va rămâne în vogă și peste 20 de ani, când te vei uita la pozele din urmă.

Recomandarea noastră: Dacă te hotărăști să ai un astfel de machiaj, ține cont și de sfaturile date de Mara Dragomir în acest articol → Proceduri si Sfaturi Cosmetice Inaintea Nuntii. Totodată, poți arunca o privire și la produsele cosmetice selectate de noi.

2. BUZE ROȘII – RUJ – BLOOMING MATTE vs FERRARI RED

BUZE ROSII - Ruj Rosu Matte sau Aprins
BUZE ROSII – Ruj Roșu Matte sau Aprins

Părerile sunt împărțite. Până acum un an, rujul roșu Ferrari era cel mai folosit de către invitate și mirese deopotrivă. Încă din vara anului trecut, rujul MATTE a devenit un trend din ce în ce mai căutat, acest aspect nefiind o mirare, datorită faptului că Matte-ul dă impresia de îngroșare și mărire. 

RUJUL FERRARI RED

BUZE ROSII - Ruj Rosu Aprins Ferrari
BUZE ROSII – Ruj Rosu Aprins Ferrari

Purtat de vedete precum Megan Fox sau Marilyn Monroe, acest ruj denotă feminitate, eleganță și frumusețe. Avantajele acestui tip de ruj sunt:

 Mută zona de atenție în zona buzelor

◊ Accentuează trăsăturile proeminente și crează un contrast elegant

◊ Armonizarea machiajului se face mult mai ușor folosind acest tip de ruj

◊ Este perfect pentru domnișoarele cu pielea deschisă și foarte deschisă

RUJUL BLOOMING MATTE RED

BUZE ROSII - Ruj Rosu Matte
BUZE ROSII – Ruj Rosu Matte

Nici nu știm de unde să începem privind avantajele acestui tip de ruj. Este clar că noul trend este binevenit, dar hai să enumerăm avantajele rujului matte red:

 Nu se întinde

 De lungă durată – Rezistă peste 24 ore

 Nu se lipește

 Poate fi singurul produs de machiaj

 Un aspect aparte și distinctiv

 Definire perfectă a buzelor

 Rezistent la transfer

 Se asortează foarte ușor

 Rezistent la apă

CONCLUZIE

Deși rujul matte are mai multe avantaje, ambele fac parte din TOP-ul nostru. În funcție de fizionomia feței și cu ce ai vrea să se asorteze, cu siguranță vei alege un ruj perfect.

Recomandarea noastră: Dacă tot este în trend, ai putea folosi rujul matte pentru orice tip de eveniment. Mai jos, am selectat un ruj matte (culori multiple) pe care l-ai putea încerca.

3. MACHIAJ SMOKEY EYES

Machiaj - Smokey Eyes
Machiaj – Smokey Eyes

Machiajul Smokey eyes se potrivește oricărui tip de fizionomie. Atât prin culorile neutre ale acestui machiaj, cât și prin modul în care acesta se îmbină cu restul machiajului, fac din makeup-ul de tip smokey eyes, machiajul perfect pentru un look cât mai natural.

4. MACHIAJ GLAMOROUS LOOK

machiaj nunta toamna glam look

Machiajul ‘Glam’ este cel mai elegant make-up din toate. Acesta este alcătuit din machiajul smokey-eyes și sclipici.. mult sclipici.. Este perfect pentru fetele, sau de ce nu, miresele care doresc să mute centrul de atenție în zona ochilor.

BONUS – GENE FALSE

Indiferent de tipul de machiaj ales, un lucru este sigur: 90% din miresici folosesc gene false în seara cea mare. Recomandarea noastră este să NU alegi gene foarte lungi, ci să se te rezumi la maxim 30%-45% mai mari față de mărimea genelor proprii.

Gene false
Gene false
Văzute:(3775)