Produse Cosmetice

Descoperă gama de produse cosmetice la furnizorii din domeniu. Fie că vorbim de ten, ochi, buze sau corp, dacă vei fi mireasă te vei înarma cu multă răbdare și produse pentru relaxare, dar și cu produse cosmetice care vor ascunde oboseala din cauza organizării unei nunți. Spor la organizat!

Se arată toate cele 13 rezultate

 • Îngrijirea Tenului – TrioDeluxe

  Îngrijirea și întreținerea tenului, creme anti-rid cu coenzima Q10, acid hialuronic, colagen, vitamina E, creme hidratante și alte produse pentru igiena feței.

     

  Vezi produse

 • Mască Păr Profesională – TrioDeluxe

  Tipuri de măști profesionale comercializate de TrioDeluxe: Măști pentru păr cu keratină lichidă, cu Pro Vitamina B5 și cu ulei de Argan.

     

  Vezi produse

 • Parfum pentru Bărbați – Sangado

     

  Parfumurile SANGADO pentru bărbați sunt din clasa APĂ DE PARFUM. Se bazează pe uleiuri esențiale atent selecționate și de cea mai bună calitate. Parfumurile noastre au persistență de 12 ore datorită uleiurilor esențiale superioare utilizate în concentrație mare.

     

  Vezi produse

 • Parfum pentru Femei – Sangado

     

  Parfumurile SANGADO se bazează pe uleiuri esențiale franțuzești de calitate superioară. Concentrația lor semnificativă (clasele Parfum și Apă de parfum) asigură persistență 12 ore.

     

  Vezi produse

 • Parfum Unisex – Sangado

     

  Parfumurile SANGADO Unisex - Puține parfumuri sunt colorate în negru, iar acesta este unul dintre ele. Nu este deloc comun, de fapt este unic. Fericirea vine la pachet cu extazul. Un parfum suprem de seducător.

     

  Vezi produse

 • Promotie Machiaje Ten – Sangado

     

  Promoție machiaje pentru ten: pudra, fond de ten, farduri și multe alte produse în lichidare de stoc.

     

  Vezi produse

 • Promotie Ruj si Balsam Buze – Sangado

     

  Promoție ruj matte sau strălucitor, balsam pentru buze și lip cream.

     

  Vezi produse

 • Promotii Machiaje Ochi – Sangado

     

  Tuș pentru pleoape, palete de culori farduri și multe alte promoții te așteaptă pe website-ul Sangado.

     

  Vezi produse

 • Șampoane Profesionale – TrioDeluxe

  Tipuri de șampon comercializate de TrioDeluxe: Șampon Natural, cu Pro Vitamina B5, cu Keratină, cu Biotină, Șampon anti-mătreață și cu ulei de argan.

     

  Vezi produse

 • Tratament Păr – TrioDeluxe

  Tratamente pentru îngrijirea părului oferite de TrioDeluxe. Dacă vei fi mireasă sau ești invitată la o nuntă, un păr plin de volum și sănătos va fi observat de întregul salon! Găsește cel mai bun tratament pentru păr la TrioDeluxe

     

  Vezi produse

 • Infrumusetarea buzelor – Sangado

     

   Ruj, Balsam pentru buze și Gloss te așteaptă pe website-ul Sangado. Pigmenții au rolul de a oferi o acoperire completă, cu un echilibru corect de luminozitate.

     

  Vezi produse

  Evaluat la 5.00 stele din 5
 • Machiaj pentru Ochi – Sangado

     

  Tuș pentru pleoape, farduri și creioane profesionale te așteaptă pe website-ul Sangado. Gene spectaculoase, super volumizate. Peria de "clepsidră" permite distribuirea uniformă a cantității ideale de produs pe fiecare geană făcându-le să devină voluminoase și bine definite.

     

  Vezi produse

 • Make-up – Sangado

     

   Fonduri de ten cu baza lichidă ce conferă feței un efect natural și strălucitor, finisaj natural, cu o formulă deosebit de hidratantă. Totodată, fondurile de ten ascund pete și semne de oboseală, uniformizând tonul pielii. Pudră naturală pentru piele ce conferă machiajului o buna netezime datorită prezenței vitaminei E, Fard Iluminator pentru un aspect natural dar sofisticat.

     

  Vezi produse