Domnișoare Onoare

Domnișoarele de onoare au un rol foarte important, acela de a ajuta (necondiționat) mireasa și de a suporta orice moft al acesteia :p. Probabil din această cauză, mireasa este nevoită să le cumpere rochiile din ziua cea mare. Am selectat atent magazine ce pot oferi astfel de rochii. Spor la cumpărături!

Se arată toate cele 4 rezultate

 • Rochii Domnisoare de onoare – Fashion24

     

  Rochiile pentru domnișoare de onoare de la Fashion24, vă vor ajuta să deveniți centrul de atracție (după miri și nași), cu bani puțini. Rețineți, cu rochiile de la Fashion24 nu veți face doar economie de bani, ci vă veți bucura și de o multitudine de aprecieri și priviri. Spor la cumpărături!

     

  Vezi produse

 • Rochii Domnișoare de onoare – În Puff

     

  Ziua în care o persoană apropiată se căsătorește, va avea o semnificație foarte importanta pentru noi. În momente ca acestea, domnișoara de onoare este alături de mireasă, contribuind la scopul de a face din ziua nunții ei o amintire de neuitat.

     

  Vezi produse

 • Rochii Domnisoare de onoare – Miss Grey

     

  Alegerea ținutelor pentru domnișoarele de onoare este extrem de importantă, mai ales dacă luăm în calcul faptul că acestea se află în atenția imediată a publicului, după miri și nași. Rochiile pentru domnișoare de onoare sunt accesoriile care reușesc să transforme orice nuntă într-o poveste de basm.

     

  Vezi produse

 • Rochii Domnisoare de onoare – BoutiqueMall

     

  BOUTIQUEMALL oferă o gamă variată de rochii pentru domnisoare de onoare, astfel încât timpul tău prețios să-si îndrepte atenția spre alte aspecte mai importante ale organizării.

     

  Vezi produse

Vrei să fii prima care află ultimele trenduri?

kisspng-learning-business-english-management-language-woman-business-5ac0cace374b47.4364770215225842702265