Domnișoare Onoare

Domnișoarele de onoare au un rol foarte important, acela de a ajuta (necondiționat) mireasa și de a suporta orice moft al acesteia :p. Probabil din această cauză, mireasa este nevoită să le cumpere rochiile din ziua cea mare. Am selectat atent magazine ce pot oferi astfel de rochii. Spor la cumpărături!

Se arată toate cele 3 rezultate

 • Rochii Domnisoare de onoare – Fashion24

     

  Rochiile pentru domnișoare de onoare de la Fashion24, vă vor ajuta să deveniți centrul de atracție (după miri și nași), cu bani puțini. Rețineți, cu rochiile de la Fashion24 nu veți face doar economie de bani, ci vă veți bucura și de o multitudine de aprecieri și priviri. Spor la cumpărături!

     

  Vezi produse

 • Rochii Domnișoare de onoare – În Puff

     

  Ziua în care o persoană apropiată se căsătorește, va avea o semnificație foarte importanta pentru noi. În momente ca acestea, domnișoara de onoare este alături de mireasă, contribuind la scopul de a face din ziua nunții ei o amintire de neuitat.

     

  Vezi produse

  Evaluat la 5.00 stele din 5
 • Rochii Domnisoare de onoare – BoutiqueMall

     

  BOUTIQUEMALL oferă o gamă variată de rochii pentru domnisoare de onoare, astfel încât timpul tău prețios să-si îndrepte atenția spre alte aspecte mai importante ale organizării.

     

  Vezi produse

Vrei să fii prima care află ultimele trenduri?

kisspng-learning-business-english-management-language-woman-business-5ac0cace374b47.4364770215225842702265