Noi ne ocupăm cu Organizarea și Consilierea pentru nunta ta astfel încât tu vei rămâne o mireasă relaxată, lăsând căutarea furnizorilor de încredere în seama noastră.

Îți organizăm nunta gratuit în Constanța!

Avem nevoie de câteva detalii despre tine

Hai să vedem cum Organizăm Nunta

Ultimii pași pentru a trimite formularul

  • Despre Tine
  • Despre Nuntă
  • Finalizare

Hai să ne cunoaștem

Nume și Prenume

Email

Telefon

Facebook

(Opțional)

Consilierea și Organizarea este Gratuită

Pe ce dată ai vrea să aibă loc nunta? (cu aproximație)

Unde anume vrei să aibă loc?

De ce furnizori ai nevoie? Dacă selectezi organizare totală, noi ne vom ocupa gratuit de tot, iar tu vei plăti numai furnizorii.

Nu ai găsit ceea ce te interesează? Scrie aici

Apasă pe butonul de mai jos pentru a finaliza formularul. Te vom contacta curând.

Completând acest formular ești de acord cu Termenii și Condițiile Alizera și Politica de Confidențialitate.

Știm cât de stresantă este perioada de organizare a nunții, mai ales când cauți furnizori de încredere și nu poți da timpul înapoi dacă unul din ei nu s-a ridicat așteptărilor tale sau nu și-a făcut treaba cum trebuie. Noi taxăm aspru astfel se servicii defectuoase, iar furnizorii cu care colaborăm sunt printre cei mai buni din Constanța.

 

De ce să alegi organizarea nunții cu noi?

 

Pe lângă faptul că avem colaborare cu cei mai buni și de încredere furnizori de servicii pentru nuntă din Constanța, noi ne-am format echipa pe bază de loialitate, gândire dinamică, încredere, empatie, iar experiența noastră va dovedi că o bună organizare nu se oprește numai la consiliere sau velocitate, ci știm că unei viitoare mirese nu trebuie să-i lipsească nimic, absolut nimic.

 

Organizarea nunții este gratuită numai în Constanța

 

Am ales momentan să organizăm nunțile din orașul Constanța deoarece baza localității are o istorie aparte, un litoral din ce în ce mai căutat și oameni minunați. Credem că un zâmbet din partea unei mirese din Constanța valorează cât o mie de cuvinte, imortalizarea acelui zâmbet lângă malul mării însă este de neprețuit.

 

Ok, am completat formularul, acum ce fac?

 

După completarea formularului, îl vom analiza cu atenție să știm ce anume ai avea nevoie, luăm legătura cu furnizorii pentru care tu ai aplicat și te sunăm sau îți trimitem un email. Te rugăm să cauți și în folderul SPAM.

 

În cât timp de la aplicarea formularului mă veți contacta?

 

Aici nu putem da exact un timp. Dar încercăm să luăm legatura cu tine în maxim 48 de ore, astfel încât să stabilim și o întâlnire pentru a discuta mai multe detalii. Știi bine cât de multe detalii ai nevoie pentru organizarea unei nunți.

 

Cum va decurge organizarea nunții?

În funcție de ce alegi să căutăm pentru tine, vom ține legătura la fiecare pas. În cazul în care vei alege organizarea completă a nunții, după ce vom avea tot dosarul cu furnizori, ne vom întâlni și vom discuta despre fiecare în parte, tu având posibilitatea de a refuza sau accepta furnizori. Pe măsură ce organizarea nunții avansează, vom ține legătura cu tine pentru a valida anumite aspecte, mai ales cele care implică o parte financiară (unii furnizori au servicii mai scumpe ca alții, chiar dacă vorbim de același serviciu).

 

Te-am convins?

Sunt mult mai multe aspecte de discutat, și ne-ar trebui multe ore pentru a le explica. Dar dacă te-ai convins deja că organizarea nunții cu noi este ceea ce-ți trebuie, ne poți apela direct apăsând butonul de mai jos.

Video Oficial