Press ESC to close

Coafuri & Hairstyle

Coafuri & Hairstyle simple sau de ocazie, de sezon, în funcție de lungimea părului: coafuri pentru păr lung, pentru par mediu sau scurt. Totodată, poți găsi și coafuri în funcție de tipul părului: drept, creț, ondulat, des sau rar. Vei găsi în această categorie cele mai bune sfaturi pentru Hairstyle și Coafuri,  moduri pentru protejarea părului, produse anticădere/rupere, precum și ultimele trenduri ale sezonului.

Coafuri & Hairstyle pentru Păr Lung, Mediu, Scurt, Drept sau Creț

Secțiunea de coafuri este una din cele mai căutate din paginile noastre, una care se bucură de atenția celor mai multe utilizatoare.

Păr Lung – Oportunitățile de coafare pentru părul lung sunt interminabile. Poți face aproape orice fel de coafură visezi, în orice formă și culoare. Imaginația ta este limita.

Păr Mediu – Chiar dacă nu poți face câteva dn coafurile atribuite special pentru părul lung, există o multitudine pentru de stiluri pentru părul mediu cu care poți fi superba.

Păr Scurt – Deși nu ai prea multe stiluri din care să alegi, coafrile pentru păr scurt pot fi îndrăznețe și care pot radia energie. Părul scurt se întreține ușor, nemaiavând nevoie să îți cumperi o grămadă de creme și șampoane speciale.

Păr Drept, Creț sau Ondulat – Indiferent de tipul de păr pe care îl ai, avem articole care te vor ajuta să îți faci idei despre coafurile potrivite pentru tine.