Dacă ai citit articolul nostru despre atribuțiile domnișoarelor de onoare, înseamnă că ți-ai pus întrebări despre organizarea petrecerii burlacilor sau burlăcițelor. În acest articol vom discuta de istoria acestei zile, cum o poți organiza ușor și alte lucruri importante despre ultima seară a miresei în calitate de burlăciță.

Continue Reading…

(0)

Când vine vorba de mireasă, nimic nu este simplu. Atât de multe de organizat într-un timp atât de scurt. De aceea rolul domnișoarei de onoare este de a ajuta mireasa necondiționat, așa că.. gândește-te bine cine dorești să-ți fie alături în ziua nunții și să ocupe acest rol!

Continue Reading…

(0)

Momentele artistice, acele momente care oferă momente de respiro mirilor și condimentează puțin atmosfera. Mai mult de atât, vei scăpa de monotonie (hore, hore, hore și iar hore), astfel încât invitații nu se vor mai uita la ceas să numere minutele până când următorul fel de mâncare se va pune pe masă (sa fim serioși, toți avem invitați de acest gen). Deci este benefic pentru nunta noastră să animăm seara. Continue Reading…

(1)

Ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat și ceva albastru. Exista o semnificație pentru fiecare în parte. Astfel, “ceva vechi” poate fi o bijuterie a bunicii, o batista a mamei sau alta amintire de familie, simbolizând continuitatea familiei și a tradiției; “ ceva nou” (rochia de mireasă, o bijuterie noua) reprezinta prosperitatea viitorului, “ceva împrumutat” (o moneda, o eșarfa) aduce noroc atât miresei, cât și celui care a împrumutat iar “ceva albastru “ (jartiera sau o floare) simbolizează fertilitatea miresei. Continue Reading…

(0)

Nunta este o zi plină de emoții, la care orice mireasă visează încă din copilărie. Este adevărat că fiecare fată visează la acest eveniment în mod diferit, însa nunta are și o serie de momente care în general trebuie respectate, ce țin de obiceiuri și tradiții.

Continue Reading…

(0)