În momentul de față totul este în stand-by. Dar imediat ce această perioadă va trece, majoritatea românilor vor alege să plece într-o vacanță bine meritată după ce au stat în casă atâta timp. ATENȚIE: Acest articol nu instigă la ieșitul din casă pe timpul pandemiei COVID-19, ci este un sondaj cu ce se va întâmpla după aceasta perioadă neagră!

Continue Reading…

(Commenting: OFF)

Indiferent că puiul tău este bebeluș sau are 5 ani, un lucru este sigur, cu ajutorul jucăriilor ei își pot dezvolta creierul dacă acestea sunt intuitive, educaționale, creative ori științifice, sau își pot consuma energia (aproape infinită) cu ajutorul jucăriilor de exterior.

Continue Reading…

(Commenting: OFF)

Cadourile pentru Crăciun sunt cele mai căutate în luna Decembrie, dar câteodată rămâi fără idei. “Oare ce aș mai putea să îi iau anul acesta?“.. Aceasta este întrebarea pe care, la un moment dat, ne-o adresăm sieși mai ales dacă suntem împreună de mult timp cu iubitul/soțul. Mai mult de atât, parcă înaintea Crăciunului rămânem fără inspirație și întrebăm prietene dacă ele au (evident, ele sunt cam în aceeași situație).

Continue Reading…

(0)