TOP 10 Faze Comice la Nuntă – VIDEO

10 gafe comice la nuntă dar care nu sunt la fel de amuzante dacă s-ar întampla la nunta ta. Ne-am gandit, dacă tot este în trend să râdem de anumite situații, să facem un TOP, că doar nah.. râsul nu îngrașă, ci îți înseninează ziua.

 

 

Dar mai întâi de toate, privește ce mod de a se căsători aveau oamenii înainte (pamflet)

 

Înainte, casatoria se facea asa..

 

 

Ne-am gândit să dăm fiecarui video o denumire.. just for fun

 

1. DĂRÂMAREA CORTULUI DE NUNTĂ

 

În acest clip, domnișoara a băut cam mult sau nu a știut când să se oprească. Totuși, ce reacție or fi avut mirii după ce s-au trezit cu cortul.. să zicem.. leșinat?

Partea urâtă este că mireasa a reușit să iasă accidentată din “cortul leșinat”. Un astfel de lucru este de evitat, mai ales în cea mai importantă zi a miresei! Un lucru este sigur: aceasta domnișoară nu se va putea angaja ca dansatoare la bară.

 

2. A CĂZUT FUSTA MIRESEI

Не удержал невесту. Wedding Fail . The bride falls.

 

Acest clip arată clar că ceea ce cumperi contează. Deși nu multe mirese optează pentru o rochie formată din două articole, pentru cele care au achiziționat un astfel de model, pățania din clip vă va face să purtați o .. curea!? 

Partea supărătoare este că fotograful continuă să facă poze insistente cu mireasa dezbrăcată! Oare mireasa s-a întors pentru a termina cununia civilă? Tu ce ai fi făcut în această situație (în afară de faptul că ai fi intrat în pământ de rușine și probabil ai fi distrus aparatul fotografului)?

 

3. NUNTĂ CU ARTIFICII.. PE PODEA

Piroefekti – funny gipsy wedding with fireworks

 

Ideea este că au vrut sa facă ceva frumos, dar nu cred că au auzit de artificii reci (acele artificii folosite la dansul mirilor, astfel încât să nu ardă rochia). Probabil nu au știut că rochia miresei este așa “plina” și “de valoare”.

Să zicem că trecem peste asta, dar ce face domnul cu artificiile de exterior în interior (min 1:34)???? Holy Sh*t!! 90% din casă este din lemn.. oare vrea să dea foc și să reconstruiască?

 

4. ÎNCRUCIȘAREA MÂINILOR

Best Wedding Fail Ever

 

Și noi care credeam că ne naștem cu anumite know-how-uri.. Ne-am îneșlat amarnic! Se pare că unora le este greu să încrucișeze mâna cu partenerul și sa bea din pahar. Toată chestia este că acestor miri le-a fost arătată schema, dar tot au băut cum au vrut. Foarte hotărâți!

Doamna în negru abia se abținea să nu râdă.. oare de ce?

 

5. SPIDER-FOTOGRAF(MAN)

FUNNIEST WEDDING PHOTOGRAPHER 🙂 Watch very funny!

 

Spider-man?? Nope, prea învechit.. Acest spider-fotograf este unul din cei mai.. voiam să zic căutați, dar nu este cazul. Nu prea înțeleg care este treaba cu acele mișcări. Intimidează mirii sau își țese pânza? Pe la secunda 32 (00:32 min) acesta face un ritual cu piciorul. Dacă avem un fotograf care citește acest articol, am vrea să ne lămurească.. Care este treaba?

 

6. ZÂMBEȘTE LA CAMERĂ.. UFFFFFFFFF!!!!

 

Dacă acest clip ar fi fost cu un băiat, ar fi plâns cu vorbe.. Dar ce nu știu băieții este că și fetele au cam aceeași durere dacă se întâmplă asta. Dar nu înțeleg de ce l-a luat la palme pe acel băiat (0:06)? Înțeleg că durerea este groaznică, dar .. De fapt a uitat să o anunțe că este pe o balustradă și se poate întâmpla asta..

 

7. TORTUL DE NUNTĂ DISTRUS DE OSPĂTARI

Tortul de nunta distrus de ospatari | alizera.ro

 

Când te gândești că acel tort era pentru invitați și totuși a ajuns să fie dat la câini. Atât de aproape au fost cei doi.

Unul din ei a observat ca tortul urmează să cadă, ba chiar a încercat să îl țină cu dinții..cu dinții, vă dați seama? celălalt ospătar era atât de fericit că duce acel tort încât a uitat să se uite dacă se destramă.. Ai nevoie de PROFESIONIȘTI, asta-i clar!

 

 8. RÂZI, RÂZI SI IAR RÂZI

 

Este foarte probabil ca mirele să fi atins o coardă sensibila în timp ce își zecea jurămintele. Dap.. extrem de amuzant.. 

 

9. AI GRIJĂ CE SERVICII FOTO ÎNCHIRIEZI

Ai grija ce servicii Foto-Video alegi / Funny nunta cu nabadai

 

Nu sunt foarte multe faze comice cu fotografi. Asta pentru că toți își țin strâns în mână aparatul de fotografiat și preferă să se lovească în orice parte a corpului, astfel ferind aparatul. Dar în cazul fotografului din acest clip, era mai bine să îl lase din mână mai ușor.

Sunt curioasă dacă mirii au avut un back-up în ceea ce privește fotografia de nuntă.

 

10. TORTUL PENTRU NUNTA DISTRUS

Tortul de nunta cade cu tot cu masa

 

Una din videourile folosite de noi in campania “ai nevoie de profesioniști” este și acum de actualitate. Dacă masa cu tortul tău de nuntă “ar leșina”, ce reacție ai avea?

 

 

Sperăm că v-am înseninat ziua cu câteva zâmbete. Vă dorim spor la organizare și să știți că puteți apela oricând la noi

 

Văzute:(173)

Vrei să fii prima care află ultimele trenduri?

kisspng-learning-business-english-management-language-woman-business-5ac0cace374b47.4364770215225842702265